Maquinària

Perquè ho puguis fer tu mateix, venem i lloguem maquinària de contrucció de gran qualitat al millor preu.

Ferreteria

Tot el relacionat amb la ferreteria ho pots trobar a la nostra botiga.

Electricitat

Productes de qualitat per dur a terme instal·lacions i muntatges professionals.

Construcció

Gran varietat de materials de construcció per a obres i reformes: Maons, revoltons, teules mallorquines, llambordes,blocs i molts més productes.

Texas, maons, revoltons, ladrillería ...

Construcció

Aquí pots veure la gran varietat de materials de construcció que t'oferim. Disposem d'una àmplia gamma de productes, tant de materials d'obra com d'acabats. A la nostra botiga i magatzem de Muro tenim els productes i materials que et faran falta I si no tens clar el que necessites, estarem encantants d'assessorar-te.

Elements de fontaneria i les seves eines.

Fontaneria

Troba a Masamuro totes les peces i eines relacionades amb la fontaneria.Tenim una gran varietat de material de fontaneria de les primeres marques i de la millor qualitat. No ho pensis més i fes un cop d'ull en persona a tot el que t'oferim, segur que hi trobaràs el que necessites!

Material d'electricitat en general

Electricitat

Material i accessoris relacionats amb l'electricitat. T'oferim productes de qualitat per dur a terme instal·lacions i muntatges prefessionals. Pots trobar material per a instal·lacions en l'obra o peces per a electricitat més domèstica. Tot al teu abast a la nostra botiga.

Fotografia: mostrari de peces i un bany muntat

Interiors

Fes els teus somnis realitat! A tots ens agrada un interior acollidor i amb material de màxima qualitat. A Masamuro tenim tot tipus de materials i accessoris per aconseguir un espai original i personalitzat al teu gust.

Maquinària i material de ferreteria en general

Maquinària i Ferreteria

Gran varietat de màquines per a la construcció amb els seus accessoris i complements. Àmplia gamma d'eines i de material de ferreteria en general, incloent el lloguer i compra de maquinària petita de construcció. Maquinària d'alta qualitat preparada per l'obra i al millor preu per fer realitat els teus projectes.